Trochę się bałem mocno cisnąć żeby czegoś nie połamać ale teraz tak się przyglądam i chyba źle wysłali jedno pokrętło bo z obrazków takie długie pasują do Okci I a nie II
pewniakiem tak było, bo podobnie jak AdamB nie mierzyłem swoich tylko wcisnąłem i pasowały idealnie :szeroki_usmiech
a z dublowaniem postów to od wczoraj jakiś burdel jest - wywala cały czas błędy :|
Witam!
Od niedawna mam duże problemy z odbiorem stacji radiowych w Stream'ie mp3.
Po podłączeniu do VCDS'a w sekcji Radio mam błąd 00856 - Antena radiowa /011 - Przerwa w obwodzie. Doczytałem, że trzeba albo wymienić antenę, albo zmostkować.
I tu:
1. pytanie - jaki jest model mojej anteny? Nie chciałbym kupować zamiennika, wolałbym oryginał.
2. co oznacza ANT OFF w 2 menu (tym po dłuższym przytrzymaniu klawisza MENU)?
3. mimo włączenia w VCDS menu serwisowego, nie mogę do niego wejść - baaaardzo długie trzymanie guzika. Czy coś robię źle?
Z góry dzięki za pomoc!
Biszczu, dzięki za odpowiedź :!:
Troszkę poczytałem i jestem mądrzejszy - odrobinę :wink:
Co do anteny, to u mnie jest jakiś inny wynalazek niż to co podesłałeś.
U mnie to wygląda tak, że bata nie da się wykręcić, można go tylko zluzować i zmienić jego pozycję (widziałem coś takiego wcześniej tylko w Leonie).
Czy orientujesz się jaki symbol ma taki model :?:
Można ją wyjąć, też żyłem dwa lata w świadomości, ze nie da się wyjąć anteny, jak już ja wykręcisz z gwintu i luźno sobie lata w podstawie, mocniej szarpnij i bat anteny wychodzi, nie ma co się bać, na końcu jest taka kulka, która jest na wcisk. Można ją ponownie zamontować.
U mnie to wygląda tak, że bata nie da się wykręcić, można go tylko zluzować i zmienić jego pozycję (widziałem coś takiego wcześniej tylko w Leonie).
Można go wyciągnąć . Masz takiego samego bata jak ja, on na końcu ma takiego grzybka, który chroni antenę przed wypadnięciem jakby miała się wykręcić. Musisz szarpnąć delikatnie i antena wychodzi
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz